Roger Brixberger

Referenser

Roger är en rutinerad, seriös och engagerad säljcoach som brinner för försäljning.

Roger Brixberger

Kompetent, tydlig och kravställande

Jag har haft förmånen att under ett par decennier arbeta parallellt med Roger Brixberger, och har även anlitat hans tjänster som säljutvecklare. Roger är befriande fri från floskler och arbetar oerhört jordnära och pragmatiskt med att utveckla och coacha säljare. Han är även oerhört tydlig med vad som krävs från ledningens sida vad gäller både kravställning och stöd till säljkåren för att företagets målsättningar ska uppnås.

Brixberger Säljkompetens hjälper också företag med rekrytering av säljare, och i den rollen är Roger så långt jag vet den ende aktören på marknaden som i uppdraget inkluderar både säljutbildning och en resultatgaranti. Jag kan med varm hand rekommendera Roger Brixberger både för att utveckla säljare och rekrytera nya.

Jan Heivert – VD

Bra innehåll i kursen och mycket uppskattat eftermaterial. Roger är en mycket bra lärare och inspiratör. Nöjd!

Henrik Wallin - Rådgivare

Vill lämna de bästa rekommendationer för Roger och hans insatser som utbildare till våra regionchefer och projektledare. Med verklighetstrogna övningar har deltagarna lätt att applicera ny kunskap på ett enkelt sätt i sin arbetsvardag.

Henrik Sävberg - Försäljningschef

Roger är en mycket kompetent Säljcoach som på ett enkelt sätt tydliggör vad som behövs för att få en säljorganisation att på ett strukturerat sätt göra rätt saker, vid rätt tid för största möjlig utväxling. Kan varmt rekommendera honom.

Magnus Nyblom - CR Manager

Roger is one of the most skilled sales managers I have met. He has all the knowledge there’s to it building and re-organizing a sales organisations. His long experience within sales and his personal way of teaching makes him a excellent sales consultant and sales trainer.

Dan Wikström Lilliebjelke - CEO

Förutom det bra komponerade innehållet så vill jag lyfta fram Roger Brixberger. Han var 99% av utbildningen. Roger är exceptionell, inspirerande, engagerande och har en stor portion humor. Fantastisk rent ut sagt.

David Johnson -Verksamhetsansvarig

Roger Brixberger är en engagerad kursledare som skapade ”flow” i diskussioner och gav bra konkreta exempel kopplat till litteraturen. Bra paketerat kursmaterial och bra mix mellan teori och övningsuppgifter. Supporten från Roger får också guldstjärna.

Anna-Karin Håkansson - KAM

Roger är den bästa föreläsare jag lyssnat till under hela mitt yrkesverksamma liv. Jag blev så inspirerad och fick lära mig så otroligt mycket under utbildningen. Önskar jag fick lyssna till Rogers tips och råd varje vecka.

Malin Starälv

Jag vill varmt rekommendera Rogers stora kunnande inom coachning och säljstöd. Jag hade efter lång tid kört fast i mitt sälj men fick på snabbt och effektivt sätt hjälp att hitta tillbaka på rätt spår. Roger är både pedagogisk och dessutom underhållande i sitt ledarskap. Tack vare Roger har jag nått mina största framgångar inom mitt säljområde.

Johan Schönbeck - KAM

Fenomenal förmåga att skapa engagemang och energi

Hade nöjet att samarbeta med Roger i samband med min anställning på SunGard.

Roger har en fenomenal förmåga att skapa engagemang och energi utan att vara stereotyp i sin roll som säljcoach/utbildare. Roger är lätt att ha att göra med och tydlig i sin kommunikation och råd/tips. Kan varmt rekommendera Roger till alla säljorganisationer som behöver utvecklas och nå bättre resultat.

Marcus Ullholm – Sales Business Development

Mycket bra och öppen föredragshållare som osjälviskt delar med sig av erfarenheter och mallar för att lyckas framöver i KAM-rollen.

Morgan Gullklint - Global KAM

Sällan har jag träffat en sådan driven, underhållande och lärande person som Roger som när jag gick på hans KAM utbildning. Jag kan varmt rekommendera alla företag att ta Rogers hjälp med att förbättra sin försäljning.

Ronny Ågren - Upphandlings proffs

Kan verkligen rekommendera! Gick KAM kursen för ett år sedan och det landade mig en KAM roll i Dublin på ett stort Tech-boalg med min nya approach och kunskap så Roger kan han!

Lisa Lindell - Account Executive

Roger är en härlig och rak föreläsare. Genom att påpeka självklarheter som går dem flesta förbi skapar han en grundlig förståelse för samspelet mellan inköp och försäljning. Roger bryter ner en säljprocess som kan kännas komplicerad till steg som är lätta att förhålla sig till och följa. Jag har själv gått en KAM kurs med Roger och kan verkligen rekommendera det.

Sara Tagaris - Projektledare

Behöver ni hjälp med säljutveckling? Jag kan varmt rekommendera Rogers tjänster inom säljutveckling. Vi har samarbetat ett antal år med gott resultat inom flera saker bl.a. säljutbildning, säljcoachning, rekrytering, sälj för icke säljare. Rogers raka och enkla dialog uppskattar jag väldigt mycket och gör att Roger är enkel att samarbeta med.

Per Lövgren - Försäljningschef

Rogers har oerhört bred erfarenhet av försäljning och en förmåga att förmedla kunskap i ämnet som är unik. I mitt fall gällande rekrytering visade Roger prov på att kunna se ”utanför boxen” när det gällde erfarenheter från den typ av tjänst som skulle förmedlas hos kunden. Han tittade uteslutande på person och potential att vilja utvecklas och komma vidare. Roger lyckades få mig att hitta rätt arbetsgivare där jag numera också är delägare.

Thomas Rockmyr - Affärsutvecklare

Jag avslutade år 2021 med en utbildning, Key Account Manager. Jag fick lära mig otroligt mycket om relationsskapande och hur viktigt det är med starka och bra relationer med både kunder såväl som med konsulter. Jag vill personligen tacka Roger som jag fick äran att ha som kursledare. Tack för ditt otroliga engagemang, för att du delade med dig med dina erfarenheter och för en väl genomförd kurs.

Amanda Hanna - Talent Acquisiton Manager

Kunder som jag har samarbetat med

Ett urval

Zington     Västerås stad     Securitas     Swegon     SEB     Ramudden     pwc     Norstedts     Pedab     Norrmejerier     Kunskapsskolan     ip only     Dormakaba     Cramo     Ahlsell