Certifierad Key Account Manager

Meriterad utbildning

Certifierad Key Account Manager utbildning

Optimera säljprocesser – bygga framgångsrika team – utveckla dina kundrelationer

Välkommen att delta på en av marknadens mest meriterade kurser för dig som Key Account Manager

Som Key Account Manager är du ansvarig för företagets viktigaste kunder vilket gör dig till en av verksamhetens viktigaste resurser! Det är genom dig som företagets största inkomster ska genereras. Du har i uppgift att bygga långsiktiga och goda relationer till nyckelkunderna, samtidigt finna nya möjligheter så att kunden kan se en framtid tillsammans med dig och företaget.

Programmet för kursen är framtaget i syfte att uppmärksamma de komplexa och svåra situationer som du som Key Account Manager ofta befinner dig i. Få idéer, lösningar och tips i din hektiska arbetsdag!

Roger Brixberger kommer med stort engagemang att dela med sig av sina värdefulla mallar, nulägesanalyser och säljtränings material som hjälper dig att utvecklas i din roll som Key Account Manager.

Denna kurs är certifierad och det innebär att du kommer att få erbjudande om att genomföra en examen. Vid godkänt resultat erhåller du ett certifikat som visar att du genomgått en kurs som uppfyller kvalitetskraven i enlighet med DNV-ST-0008 – Certified Learning Programmes.

Alla som går kursen får fri rådgivning i 12 månader efter avslutad kurs. Om du anger koden brixberger2022 får du 15% rabatt på kursen.

För mer detaljerat kursinnehåll, kommande utbildningstillfällen och anmälan, se kursen Key Account Manager, en Certifierad kurs hos Confex.

Mer info hos Confex
Confex
Roger Brixberger

Kunskapsmål Certifierad Key Account Manager

  • Så arbetar du framgångsrikt med nyckelkunderna
  • Den framgångsrika säljprocessen – från leads till merförsäljning
  • Så effektiviserar du din arbetsdag som KAM – prioritera rätt och spara tid
  • Kundrelationen – skapa, vårda, utveckla!
  • Förhandlingspsykologi – lär dig att bemästra ”förhandlingsspelet”
Kontakta Roger om Certifierad Key Account Manager

Nyhetsbrev om försäljning

Håll dig själv uppdaterad

Säljbloggen – Artiklar om försäljning

Lär dig mer om tillväxt med hjälp av säljkompetens

Till säljbloggen

Nio skäl till varför du inte får resultatet du vill ha

1. Att veta men inte göra Den moderna människans förmåga till förhalning är utbredd som få andra egenskaper och är kanske mänsklighetens största utmaning. Modern forskning visar bl a att ”genom att bara prata om saker” tror vi att vi har utfört det som skulle genomföras och är klar. Om du känner igen situationen uppmanar jag dig att fokusera på det du vill, inte på det du inte vill. Vad är du rädd för, tappa ansiktet, förlora jobbet, bli gammal och ful? Sluta skjuta upp saker och börja leva nu [Läs mer]

Till toppen