Diplomerad Key Account Manager

Meriterad utbildning

Diplomerad Key Account Manager utbildning

Optimera säljprocesser – bygga framgångsrika team – utveckla dina kundrelationer

Välkommen att delta på en av marknadens mest meriterade kurser för dig som Key Account Manager

Som Key Account Manager är du ansvarig för företagets viktigaste kunder vilket gör dig till en av ditt företags viktigaste resurser! Det är genom dig som företagets största inkomster ska genereras. Du har i uppgift att bygga långsiktiga och goda relationer till nyckelkunderna, samtidigt finna nya möjligheter så att kunden kan se en framtid tillsammans med dig och företaget.

Programmet för kursen är framtaget i syfte att uppmärksamma de komplexa och svåra situationer som du som Key Account Manager ofta befinner dig i. Få nya idéer, lösningar och öva på de saker som gör verklig skillnad!

Jag kommer med stort engagemang att dela med mig av mina värdefulla mallar, nuläges analyser och säljtränings material som hjälper dig att utvecklas i din roll som Key Account Manager. Jag har genomfört denna utbildning sedan 2010 och har till min stora glädje 100-tals referenser som kan berätta ”varför” den är en bra investering både när det gäller ny sälj kunskap och inspiration.

Målgrupp

Med denna kurs vänder jag mig till dig som säljchef, KAM eller Account Manager, kundansvarig, affärsutvecklare eller utförande konsult.

Program

Utbildningen är på två dagar och kan utföras på plats hos er eller digitalt och exakt program/kursinnehåll bestämmer vi tillsammans – det blir tydligare och bättre då.

 

Roger Brixberger

Diplomerad Key Account Manager 2 dgr 14 900:-

  • Köplogik och säljlogik – vad styr egentligen 2023?
  • Key Account Manager – mycket mer än en sälj titel
  • Strategier för att optimera dina säljprocesser
  • Så bygger du ditt KAM team
  • Kundvårdens ABC
  • Förhandlings psykologi – inte så svårt om du är förberedd
  • Din motivation – den viktigaste framgångsfaktorn

Nyhetsbrev om försäljning

Håll dig själv uppdaterad

Säljbloggen – Artiklar om försäljning

Lär dig mer om tillväxt med hjälp av säljkompetens

Nio skäl till varför du inte får resultatet du vill ha

1. Att veta men inte göra Den moderna människans förmåga till förhalning är utbredd som få andra egenskaper och är kanske mänsklighetens största utmaning. Modern forskning visar bl a att ”genom att bara prata om saker” tror vi att vi har utfört det som skulle genomföras och är klar. Om du känner igen situationen uppmanar jag dig att fokusera på det du vill, inte på det du inte vill. Vad är du rädd för, tappa ansiktet, förlora jobbet, bli gammal och ful? Sluta skjuta upp saker och börja leva nu [Läs mer]

Till toppen