Säljutvecklande workshop

En lönsam heldag

Proaktiv merförsäljning mot nya och befintliga kunder

Mer strukturerat försäljningsarbete genom hela organisationen

Inom de flesta branscher är basen för framgångsrik försäljning relationer och förtroende.

Varje gång någon på ert företag möter en kund finns möjlighet till merförsäljning men har era säljare och övrig personal samsyn på hur ni ska agera och uttrycka er för att attrahera såväl nya som att säkerställa befintliga kundrelationer? Ett utmärkt sätt att samla in och dokumentera hela företagets sälj kompetens är att genomföra en heldags sälj utvecklande workshop där vi tillsammans går igenom ett 20-tal viktiga frågeställningar rörande era nuvarande säljprocesser och sälj kultur.

Resultatet blir er sälj handbok som beskriver hur ni som företag gemensamt beslutat er för hur er försäljning ska bedrivas framåt. Fler företag gör nu slag i saken och implementerar sin sälj handbok med befintligt CRM system för att på så sätt öka effektiviteten och träffsäkerheten i kund dialogen.

Efter avslutad workshop sammanställs och dokumenteras allt framtaget material, presenteras och följs upp av mig. En väldigt rolig och utvecklande dag som bidrar till att öka förståelsen för era nuvarande säljprocesser och framförallt hur fler medarbetare kan vara med och bidra till era framtida försäljningsframgångar – en liten investering som gett stor ROI säger mina kunder som genomfört dagen.

Roger Brixberger

Säljutvecklande workshop för 19 000:-

Målgrupp

Alla i ert företag som på något sätt möter kunder varje vecka.

Omfattning

Workshopen omfattar en heldag.

Nyhetsbrev om försäljning

Håll dig själv uppdaterad

Säljbloggen – Artiklar om försäljning

Lär dig mer om tillväxt med hjälp av säljkompetens

Nio skäl till varför du inte får resultatet du vill ha

1. Att veta men inte göra Den moderna människans förmåga till förhalning är utbredd som få andra egenskaper och är kanske mänsklighetens största utmaning. Modern forskning visar bl a att ”genom att bara prata om saker” tror vi att vi har utfört det som skulle genomföras och är klar. Om du känner igen situationen uppmanar jag dig att fokusera på det du vill, inte på det du inte vill. Vad är du rädd för, tappa ansiktet, förlora jobbet, bli gammal och ful? Sluta skjuta upp saker och börja leva nu [Läs mer]

Till toppen